صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۰۷۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳

گروه بین‌الملل: دانشگاه «بیت‌لحم» فلسطین، به منظور پژوهش در زمینه اسلام‌هراسی با اتحادیه جهانی مطالعات اسلام‌هراسی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری اسلامی اینا، اتحادیه جهانی مطالعات اسلام‌هراسی که شبکه‌ای دانشگاهی، جهانی را تشکیل می‌دهد با امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه بیت‌لحم فلسطین، قصد دارد پدیده محرومیت مسلمانان از جامعه مدنی در جهان و اقدامات خشونت‌آمیز علیه آنان را مورد مطالعه قرار دهد.
مرکز مطالعات قومی و جنسیتی و پروژه مطالعاتی و مستندسازی اسلام‌هراسی در دانشگاه کالیفرنیا ـ برکلی که متشکل از مراکز مطالعاتی، مؤسسه‌های دانشگاهی، مراکز پژوهش و طرح‌های اجتماعی در سراسر جهان است؛ نیز بر این اتحادیه نظارت دارد.
جمیل خضر، رئیس تحقیقات علمی در دانشگاه بیت‌لحم در این باره گفت: این تفاهم‌نامه به منظور معرفی و ترویج حوزه شناختی جدید در مطالعات دانشگاهی امضاء شد که به پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاه بیت‌لحم  فرصت می‌دهد که با پژوهشگران، مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های جهانی که بر روی جنبه‌های پدیده اسلام‌هراسی کار می‌کنند، در ارتباط باشند؛ چراکه این اتحادیه پژوهش‌های مشترک میان پژوهشگران سراسر جهان را پشتیبانی می‌کند و فرصت‌ راهنمایی و مشاوره در اختیار دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه می‌گذارد.
وی افزود: اتحادیه جهانی مطالعات اسلام‌هراسی آمادگی دارد تا در این زمینه کارگاه‌های پژوهشی تابستانه با موضوع اسلام‌هراسی برپا کند و جهت فراهم کردن فرصت آموزشی دانشگاهی و نیز حمایت مالی و معنوی از پژوهشگران اقدامات لازم را ترتیب دهد.