صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۵۶۲۵
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳

گروه بین‌الملل: یک انجمن کمک‌های بشر دوستانه در ترکیه، به مدارس واقع در شهرها و روستاها‌ی مختلف استان «باتمان» این کشور 500 جلد قرآن کریم اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از «خبرگزاری آناتولی»، انجمن کمک‌های بشردوستانه‌ «حیرت» ترکیه، باهدف ایجاد انگیزه و علاقه بیشتر در میان دانش‌آموزان برای یادگیری قرآن کریم 500 جلد از این کتاب آسمانی را در مدارس واقع در شهر‌ها و روستا‌های استان باتمان این کشور توزیع کرد.
«شهموس تمیز» یکی از اعضای انجمن حیرت، طی سخنانی با بیان‌ این که کار توزیع این تعداد جلد قرآن در مدارس استان باتمان، طی مدت زمان یک ماه انجام شده‌ است، گفت: بسیاری از مشکلاتی که امروزه جوامع با آنان روبه‌رو هستند، به دلیل دوری از تعالیم قرآن کریم است. اگر مردم قرآن را در محوریت زندگی خویش قرار دهند، راه‌ حل مشکلات کنونی بشر را در آن خواهند یافت.
شهموس تمیز، در بخشی از سخنان خود نیز با تأکید بر اهمیت تفکر و اندیشه در قرآن کریم، تصریح کرد: امروزه شاهد این موضوع هستیم که متأسفانه در بسیاری از مسائل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از تعالیم قرآنی فاصله گرفته‌ایم و این امر یکی از علل اصلی مشکلات جوامع بشری است. به همین دلیل آشنایی هر‌چه بیشتر مردم و به ویژه دانش‌آموزان با قرآن می‌تواند در ایجاد یک جامعه‌ای کارآمد و مفید بسیار تأثیرگذار باشد.