صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۴۵۴۹
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰

گروه بین‌الملل: یک واحد درسی با نام «اخلاقیات» که دربردارنده آیاتی از قرآن کریم و انجیل است، ویژه دانش‌آموزان خردسال مسلمان و مسیحی مدارس مصر تدریس خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «المواطن»، «اکرام لمعی»، استاد ادیان تطبیقی و رئیس شورای کلیسای انجیلی مصر، در این باره گفت: یک واحد درسی با عنوان «اخلاقیات» ویژه کودکان مسلمان و مسیحی در مدارس مصر تدریس خواهد شد.
 
وی افزود: در این درس، آیاتی از قرآن کریم و انجیل وجود دارد که وجوه تشابه میان ادیان آسمانی را تشریح می‌کند.
 
این استاد مصری که با برنامه «الحیاه الیوم»(زندگی امروز) تلویزیون مصر سخن می‌گفت، تأکید کرد: مرکز اسلامی الازهر، مؤسسه مسئول آموزش دین اسلام و تفسیر آیات قرآن و احادیث به شیوه صحیح است و به همین دلیل همکاری و ارتباط با الازهر ضروری است.