صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۵۶۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱

گروه بین‌الملل: علمای مکاتب اسلامی اصلی پاکستان موافقت کردند تا به اتفاق ترجمه‌ای از قرآن کریم برای تدریس در مدارس این کشور تهیه و منتشر کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Ary News»، این توافق در جریان اولین نشست کمیته علمای پاکستان حاصل شد که از سوی وزارت آموزش و پرورش پاکستان به این منظور در اسلام‌آباد برگزار شد.
علمای حاضر در این نشست از ابتکار دولت برای اجباری کردن آموزش قرآن به همراه ترجمه در مدارس قدردانی کردند.
بنا به تصمیم دولت پاکستان، آموزش قرآن برای دانش‌آموزان مسلمان مدارس ابتدایی و متوسطه پاکستان اجباری شده است.
درس قرائت قرآن در کلاس‌های اول تا پنجم و درس ترجمه قرآن در کلاس‌های ششم تا دهم تدریس خواهد شد.
برخی از ایالت‌های پاکستان هم‌اکنون این قانون را به اجرا در آورده و آموزش قرآن را به دروس مدارس ابتدایی و متوسطه اضافه کرده‌اند.
به گفته دولت پاکستان، این قانون با هدف توانمندسازی مسلمانان، به صورت فردی و گروهی، برای زندگی بر اساس اصول و مفاهیم اسلامی و توانمندسازی آن‌ها برای درک معنای زندگی بر اساس قرآن تنظیم شده است.