صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۰۳۷۱
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳

گروه بین‌الملل: دانشگاه «ویسکانسین» آمریکا دیروز دوشنبه، 26 تیر از تمام دانشجویان دعوت کرد برای شرکت در کارگاه مقابله با اسلام‌هراسی ثبت‌نام کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «dailycaller»، دانشگاه ویسکانسین با اعلام اینکه هزینه‌های این کارگاه را برای برگزاری در دانشکده «آلورنو» در شهر «میلواکی» ایالت ویسکانسین تقبل کرده است، اعلام کرد به تمام شرکت‌کنندگانی که جزوه نوشتاری جلسات کارگاه را ارائه دهند، گواهینامه اعطا خواهد کرد.
این کارگاه که در ماه آگوست(مرداد) برگزار خواهد شد، از سوی دانشگاه ویسکانسین، دانشکده آلورنو، ائتلاف بانوان مسلمان میلواکی و جامعه اسلامی میلواکی حمایت مالی می‌شود.
دانشگاه «مارکت» در شهر میلواکی نیز 30 دلار به دانشکده آلورنو جهت ثبت‌نام شرکت‌کنندگان کمک مالی خواهد کرد.
«جنان نجیب»، رئیس ائتلاف بانوان مسلمان شهر میلواکی در این باره گفت: قربانی مذهب، نژاد و ملیت شدن برای هر دانشجوی مسلمان در آمریکا امری عادی شده است و اساتید باید از اظهارات اسلام‌ستیزانه همچنین روش‌های حاشیه قرار داده شدن دانشجویان مسلمان و از عدم تحمل این وضعیت آگاه شوند.