صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۲۴۳۵
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶
به همت باشگاه مستند گلستان برگزار می‌شود؛

گروه هنر: جلسه نقد و بررسی فیلم «خونه» با محوریت سبک زندگی اسلامی و نقش زن در آن، از آثار ارائه شده در هفتمین دوره جشنواره حقیقت، به همت باشگاه مستند گلستان در فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، باشگاه مستند گلستان مأمن امنی است برای توجه و اهتمام بیشتر مردم و علاقه‌مندان به حوزه هنر هفتم است تا سعی شود ضمن بالا بردن سطح نگاه جامعه به حوزه فیلم و نقد، بستری مناسب برای بروز تفكرات جدید و خلاق جوان در جهت شناسایی و معرفی استعدادهای بكر در این هنر فراهم شود.

باشگاه مستند گلستان پاتوقی است تا تمام علاقه‌مندان به حوزه مستند، فیلم و فیلم‌سازی بتوانند علائق، نیازها و تجربه‌های خود را مطرح کنند و بتوانند با مرور نقد آثار فاخر عرصه فیلم و مستند، حرفه‌ای‌تر وارد این عرصه شوند. قرار است در باشگاه مستند گلستان تمام زیرمجموعه‌های فیلم و سینما از جمله فیلم‌های بلند سینمایی، کوتاه داستانی، کوتاه و بلند مستند و سینمای روز كشور با حضور صاحبان اثر، منتقدان برجسته، مهمانان ویژه و حتی جامعه‌شناسان و روانشناسان بررسی شود.

در دومین قرار باشگاه مستند گلستان، جلسه نقد و بررسی فیلم «خونه» با حضور خدایار قاقانی، کارگردان این اثر، محمدرضا اصلانی، مهمان ویژه و با حضور محمدرضا لطفی، مجری و منتقد در روز سه‌شنبه، 3 مردادماه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود.

حضور برای عموم مردم در این برنامه آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند به فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، خیابان گلستان، پایین‌تر از میدان هلال احمر مراجعه کنند.