صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۸۸۶۹
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴

گروه بین‌الملل: هشتمین کنفرانس بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان با مشارکت 120 تن از شخصیت‌های دینی در بوسنی آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از یورونیوز، کنفرانس بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان روز گذشته، 18 مردادماه، با مشارکت 120 تن از شخصیت‌های دینی از 27 کشور جهان در «سارایوو» پایتخت بوسنی کار خود را آغاز کرد.
علمای دینی بوسنی در این کنفرانس، تصریح کردند: میزان افزایش کلیساها، معابد یهودی و مساجد در پنج قرن گذشته در بوسنی گواه همزیستی مسالمت‌آمیز میان پیروان ادیان مختلف در این کشور هستند.
علمای بوسنی با بیان این که سارایوو در داخل کشور به «قدس کوچک» معروف است، تأکید کردند: گروه‌های مختلف از صرب‌های ارتودکس گرفته تا کروات‌های کاتولیک و مسلمانان در فاصله چند متری از یکدیگر بدون هیچ مشکلی به انجام شعائر دینی خود مشغولند.