صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۸۸۹۵
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸

گروه بین‌الملل: چهاردهمین دوره مسابقات قرائت قرآن ویژه خادمان دینی به همت «سازمان دیانت ترکیه» در شهر قونیه برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از «Memleket.com»، سازمان دیانت ترکیه، به مناسبت «هفته مساجد و خادمان دینی» چهاردهمین دوره مسابقات قرائت قرآن کریم ویژه خادمان دینی را در مسجد «کاپو»ی شهر قونیه برگزار کرد.
در این مسابقات که با حضور «علی آک‌پینار» مفتی استان قونیه برگزار شد، شرکت‌کنندگان در رشته قرائت با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این مسابقات همچنین «حافظ عثمان» رئیس اداره نظارت بر مصاحف وابسته به سازمان دیانت ترکیه نیز به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران نحوه قرائت هر یک شرکت‌کنندگان را مورد ارزیابی قرار داد.

در پایان این رقابت‌ها بنابر نظر هیئت داوران «سلیمان شمشک» و «مصطفی دمیرجی» به ترتیب رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند و همچنین دو تن از قاریان دیگر با نام‌های «یوسف دورموش» و «نیازی آتماجا» نیز به طور مشترک جایگاه سوم را به خود اختصاص دادند.