صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۵۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷

گروه جهاد و حماسه: مراسم اربعین شهید محسن حججی به کوشش مجمع تقریب مذاهب اسلامی، با محوریت حوزه علمیه قم و با حضور مراجع عظام تقلید در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فولادی،‌ دبیر جشنواره «شهید جریان تکفیر» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: مراسم اربعین شهادت شهید محسن حججی، شهید مدافع حرم، همزمان با 26 شهریورماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

وی با بیان این مطلب افزود: این مراسم با محوریت حوزه علمیه قم و هماهنگی و مشارکت سازمان‌ها، موسسات مردمی و تشکل‌ها و با حضور علما، مراجع عظام، شخصیت‌های شاخص حوزه،‌ روحانیون و خانواده‌ شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود که علاوه بر پاسداشت شهدای مدافع حرم و تجلیل از خانواده آنها، مراسم اربعین شهید حججی نیز برپا خواهد شد.

حجت‌الاسلام فولادی اظهار کرد: ستادی به همین منظور تشکیل شده است که دو کمیته محتوایی و اجرایی دارد که کارهایی را در قالب ارائه جزوه، بروشور، لوح فشرده و برپایی نمایشگاه پوستر و عکس درباره جریان تکفیر ارائه در دست انجام دارد.

وی گفت: پیشنهاد انجام این طرح از سوی آیت‌الله اراکی در شورای معاونت مجمع تقریب مذاهب اسلامی مبنی بر لزوم تکریم و بزرگداشت شهید محسن حججی به عنوان شهید جریان مقاومت در برابر تکفیری‌ها صورت گرفت.

حجت‌الاسلام فولادی بیان کرد: به پیشنهاد معظم‌له، بنا بر این شد که مراسم با محوریت حوزه علمیه و حضور علما و مراجع در قم برگزار شود. سازمان تبلیغات اسلامی، جامعةالمصطفی العالمیة، سپاه پاسداران،‌ رسانه ملی و ... همگی از این طرح استقبال کردند.