صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۹۱۱۵
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی جلسه‌ای اعضاء اتحادیه مدغم استان خراسان رضوی انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه‌ای با حضور مهدی رمضانی، رئیس دارالقرآن الکریم خراسان رضوی، حمید صمدی، رئیس اداره تبلیغ و ترویج در معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و اعضاء هیات رئیسه اتحادیه روز دوشنبه 13 شهریور ماه در جوار حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.

براین اساس، طی حکمی، حجت الاسلام والمسلمین رضا علی عزیزی به عنوان رئیس هیات رئیسه، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا عابدینی ترکاباد نائب رئیس اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان انتخاب شدند.

همچنین، اعظم السادات برغمدی به عنوان منشی جلسات هیئت مدیره و طلیعه حسینی به عنوان مدیر عامل اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات قرآنی مردمی استان انتخاب شدند.

گفتنی است، طلیعه حسینی به عنوان مدیرعامل اتحادیه تشکل‌ها و مؤسسات قرآنی مردمی از سال 1389 به عنوان کارشناس قرآنی در معاونت قرآن و عترت استان فعالیت خود را آغاز و دو سال نیز کارشناس قرآن و عترت در اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان بود که در سال 1392 به عنوان کارشناس موفق و نمونه قرآنی به دست وزیر فرهنگ و ارشاد وقت در نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت تجلیل شد.