صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۶۹۲۶
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱

گروه بین‌الملل: کارگاه میان‌منطقه‌ای «تقویت فرهنگ صلح و تنوع فرهنگی» با هدف بررسی نقش ارزش‌های اسلامی در تقویت فرهنگ صلح از امروز(6 دی‌ماه) در شهر خارطوم، پایتخت سودان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری عربی إینا؛ این کارگاه دو روزه به همت سازمان علوم، فرهنگ و آموزش اسلامی(آیسسکو) و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی سودان، اتحادیه دانشگاه‌های جهان اسلام، دانشگاه بین‌المللی آفریقا و در راستای انتخاب شهر «سنار» سودان به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 میلادی در حال برگزاری است.

«برجسته‌سازی نشانه‌های تنوع فرهنگی و مظاهر فرهنگ صلح و نقش آن در تقویت گفت‌وگو، هم‌زیستی مشترک و احترام متقابل»، «توسعه اجتماعی و معرفی نقش‌های اجتماعی،  فرهنگی، اقتصادی و امنیتی در اشاعه فرهنگ صلح در میان جوانان» و «تبیین ارزش‌های اسلامی و نقش آن در تقویت فرهنگ صلح و تنوع فرهنگی مورد استفااده جوانان در جوامع اسلامی و خارج آن» از اهداف برپایی این کارگاه است.

نمایندگان مؤسسه‌های دولتی، سازمان‌ها و انجمن‌های فکری و فرهنگی فعال در حوزه جوانان، تعدادی از پژوهشگران، اندیشمندان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ بین‌المللی آفریقا از ملیت‌های مختلف و کارشناسانی از سودان، نیجریه، کنیا و مصر در این کارگاه حضور دارند/.