صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۲۲۸۷
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۷
در خیابان‌های رام‌الله برگزار شد؛

گروه بین‌الملل – نمایشگاه کاریکاتور در حمایت از فلسطین از آثار 150 هنرمند از 40 کشور در خیابان‌های رام‌الله در کرانه باختری رود اردن برگزار شده است.

 

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الجزیره: نمایشگاه کاریکاتور «از جهان به قدس» در حمایت از قدس و فلسطین دیروز سه شنبه(هفتم فروردین‌ماه) در رام الله، آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه، توسط شهرداری رام الله در کرانه غربی با هدف حمایت از قدس و فلسطین و در اعتراض به اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برگزار شده است.

انتقاد از سیاست آمریکا و ترامپ در حمایت از رژیم صهیونیستی، سکوت جامعه عربی در برابر مسأله قدس و فلسطین، حمایت از مردم و کودکان فلسطینی و حقوق بشر، موضوعات کاریکاتورهای عرضه شده در این نمایشگاه است.

این نمایشگاه با هدف اعلام همبستگی با مردم فلسطین در فضایی باز در خیابان‌های شهر رام الله برگزار شده است.

150 هنرمند از 40 کشور، آثار خود را در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته‌اند.

 انتهای پیام