صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۰۴۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۱

گروه بین‌الملل ـ سومین دوره از مسابقات قرآنی منتخبین کشوری فیلیپین در دارالقرآن حضرت محمد (ص) پایان یافت.

 

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین؛ سومین مسابقات قرائت قرآن کریم که از بین برگزیدگان کشوری در دارالقرآن مسجد آبی و با پشتیبانی و حمایت ارایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مانیل برگزار شد، با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.


در این مسابقات که با حضور 16 نفر از نفرات نخست مسابقات مختلف قرآنی در فیلیپین برگزار شد، صلاحدین گویاپاک Salahudin Guiapak مقام اول - یوسف مامالوبا yusop mamaluba مقام دوم و اسماعیل پاساندالان Ismael Pasandalan مقام سوم را کسب نمودند.

همچنین سه نفر از بانوان هم در این مسابقه حایز رتبه اول تا سوم شدند نورسیدا دالماوب nursina Dalmaob ، خدیجه (خادجویا)موندی khadguia Mundi گواماملا طاهر guamamela Taher رتبه اول تا سوم بخش بانوان این مسابقات را از آن خود کردند.

استاد سلیمان soleiman ، استاد نغیب طاهرnaghib taher استاد bana  داوری این دوره از مسابقات را برعهده داشتند.

انتهای پیام

 

 

 

مطالب مرتبط