صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۰۹۶۱
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲

گروه بین‌الملل ــ کار کتابت نخستین قرآن دست‌نویس مرکز ملی علوم قرآن عراق که به خط هادی دراجی، از خوشنویسان برجسته این کشور انجام شده، پس از 8 سال به پایان رسید.

رافع العامری، قاری برجسته عراقی و مدیر مرکز ملی علوم قرآن وابسته به اداره اوقاف شیعیان این کشور، در خبری به ایکنا اعلام کرد که کار کتابت این نسخه دست‌نویس قرآن که توسط یک تیم فنی و علمی عراقی صورت گرفت، پس از 8 سال به پایان رسید.

وی افزود: این نسخه تقدیم سید علاء موسوی، رئیس اداره اوقاف شیعیان عراق شد و قرار است که مراسم رسمی رونمایی از این نسخه ارزشمند قرآن، بعد از ماه مبارک رمضان برگزار شود.

رافع العامری گفت: کمیته خطاطی و طراحی این قرآن متشکل از هادی دراجی و استاد بسام بنانه بود و فاخر جبر مطر ریاست کمیته علمی این پروژه را برعهده داشت.

مدیر مرکز ملی علوم قرآن عراق تصریح کرد: همچنین، عبدالرضا بهیه ریاست کمیته فنی، رافع العامری ریاست کمیته بازنگری مصحف و عمار مصکوکی، معاون مدیر مرکز علوم قرآن عراق نیز ریاست کمیته اداری و مالی این پروژه را برعهده داشت.

انتهای پیام