صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۷۱۳۰
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۴

گروه بین‌الملل ــ همایش عرفان اسلامی از منظر سیدعلی هجویری «داتاگنج بخش» طی روزهای 20 و 21 شهریورماه با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همایش عرفان اسلامی از منظر سید علی هجویری «داتاگنج بخش» با رویکرد نگاهی به کتاب «کشف المحجوب» طی روزهای 20 و 21 شهریورماه با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان و دانشکده الهیات دانشگاه گاریسون لاهور در محل سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار می‌شود.

محورهای این همایش شامل تأثیر کشف المحجوب بر کتاب‌های عرفانی بعدی، بررسی مقایسه‌ای طریقت و شریعت، بررسی ابعاد شخصیتی افراد ذکر شده در کشف المحجوب، سیر و سلوک و سیاحت و مقاصد صوفی بزرگ در کشف المحجوب، اسفار، مقاصد، اثرات سید هجویری ذکر شده در کشف المحجوب، بررسی اسنادی احادیث و آیات در کشف المحجوب، همزیستی مصالمحت آمیز صوفیان از منظر کشف المحجوب، تأثیر تعلیمات معنوی سید علی هجویری بر ارزش‌های اجتماعی عصر حاضر، می‌شود.

بررسی و تحلیل دیدگاه سید علی هجویری از منظر صوفی‌ها و صوفی نماها، بررسی روش‌شناسی تزکیه نفس در کشف المحجوب، بررسی متحث کرامت انسانی از منظر کشف المحجوب، نقش کشف المحجوب در اصلاح جامعه، معرفی تحقیقات پژوهشی ذی ربط با کشف المحجوب، بررسی نظریات سید علی هجویری در نقد افراط‌گرایی و فرقه‌گرایی و نقش کشف المحجوب در ترویج اسلام از دیگر محورهای این همایش برشمرده می‌‌شود.

بنابر اعلام این خبر، خلاصه مقالات و نیز، مقاله‌های قرائت شده در این همایش، به دو زبان انگلیسی و اردو در مجله پژوهشی دانشگاه گاریسون منتشر خواهد شد.

انتهای پیام