صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۱۸۹
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷

گروه جامعه ــ عملیات بازگشت حجاج به کشور از یکشنبه شب آغاز شده و تا آخر وقت امروز، ششم شهریور، پنج هزار حاجی وارد کشور می‌شوند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، ستاد مکه مکرمه اعلام کرد: تا پایان وقت امروز سه شنبه، ششم شهریورماه، درمجموع هزار و 964 نفر از حجاج کشورمان در قالب 14 کاروان با هفت پرواز از فرودگاه جده به مقصد تهران و دیگر شهرهای کشور منتقل شده و یا می‌شوند و شمار حجاجی هم که از فرودگاه مدینه به ایران منتقل شده‌اند تاکنون به هزار و 903 نفر رسیده که درقالب 14 کاروان با هشت پرواز بوده است. 

همچنین دو هزار و 325 نفر از حجاج کشورمان هم که در روزهای قبل به مدینه منتقل شده بودند و در این شهر یک شب اقامت داشته‌اند این شهر را به مقصد فرودگاه ترک کرده‌اند و با پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی و هواپیمایی عربستان به کشور منتقل می‌شوند.

گفتنی است، با افزایش پروازهای بازگشت حجاج در روزهای آینده، شمار حجاجی هم که به وطن باز می‌گردند، افزایش می‌یابد.

انتهای پیام