صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۶۰۲۹
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷
شوشتری عنوان کرد:

گروه سیاسی ــ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دیدار با مراجع عظام و علما و شنیدن نظرات و پیشنهادات آنها و بررسی مسائل مربوط به استان قم را از جمله اهداف سفر اعضای کمیسیون به این استان عنوان کرد.

هادی شوشتری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره سفر تعدادی از اعضای کمیسیون به استان قم و اهداف این سفر گفت: اعضای کمیسیون در این سفر با آیت‌الله العظمی سبحانی، آیت‌الله العظمی نوری همدانی، آیت‌الله یزدی، آیت‌الله شهرستانی، حجت‌الاسلام و المسلمین سعیدی؛ تولیت آستان مقدسه حضرت معصومه دیدار و جلسه‌ای را نیز با استاندار و فرماندار قم نیز برگزار کردند.

وی در خصوص اهداف این سفر گفت: در این دیدار مسائلی در خصوص مباحث و اولویت‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مطرح شد و نقطه‌نظرات و پیشنهادات مراجع عظام و علما نیز شنیده شد و مورد استفاده قرار گرفت.

شوشتری تصریح کرد: در جلسه شورای تأمین نیز که با حضور استاندار و فرماندار برگزارش شد، بیشتر مسائل مربوط به استان قم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام