صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۸۲۷۹
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰

گروه بین‌الملل ــ مسابقات بین‌المللی حفظ، قرائت و تفسیر قرآن کریم در «مسجدالنبی» در شهر مدینه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الوحده الاخباری؛ 115 شرکت کننده از 82 کشور جهان در مسابقات بین‌المللی «ملک عبدالعزیز» قرآن کریم عربستان شرکت خواهند کرد.

 این مسابقات در 3 رشته حفظ، قرائت و تفسیر قرآن و در مسجدالنبی شهر مدینه از 14 تا 19 مهرماه امسال، برگزار می‌شود.

«عبداللطیف آل شیخ» وزیر امور اسلامی عربستان، ضمن اعلام آمادگی کشورش در استقبال از شرکت‌کنندگان، گفت: هدف از این مسابقات تشویق جوانان به قرآن و تدبر در آیات آن است.

مسابقات در 4 سطح برگزار می‌شود؛ در سطح اول 18 شرکت‌کننده در رشته حفظ کل همراه با تفسیر واژگان، در سطح دوم 45 شرکت‌کننده در رشته حفظ کل قرآن، در سطح سوم 28 شرکت کننده در رشته حفظ 20 جزء و در سطح چهارم 24 شرکت‌کننده در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم به رقابت خواهند پرداخت.

سطح چهارم مسابقه، ویژه شرکت‌کنندگان کشورهایی است که مسلمانان در آن، اقلیت هستند.  

انتهای پیام