صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۲۲۶۷
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۱

گروه بین‌الملل ـ آستان عباسی به مناسبت شهادت حضرت زین‌العابدین(ع) در شهرهای برلین، فرانکفورت و گوتینگن آلمان، هفته فرهنگی «ابوالفضل عباس(ع)» برگزار می‌کند.

 به گزارش ایکنا به نقل از وب‌سایت شبکه جهانی کفیل، سید احمد راضی حسینی، نماینده آستان عباسی در اورپا در این باره گفت: این هفته فرهنگی یکی از سلسله فعالیت‌هایی آستان مقدس در داخل و خارج عراق است.

وی افزود: این آستان با برپایی فعالیت‌هایی همچون «خیمه عاشورا» در ترکیه، جشنواره امیرالمؤمنین(ع) در هند و هفته‌های فرهنگی در ایران و پاکستان موفقیت‌های زیادی به دست آورده و اکنون درصدد برگزاری این فعالیت فرهنگی در آلمان است.
 
نماینده آستان عباسی در اروپا، برگزاری کنفرانس پژوهشی 3 روزه در دانشگاه گوتینگن با عنوان «آموزش علوم اسلامی بین آستان عباسی و دانشگاه گوتینگن» با مشارکت پژوهشگرانی از عراق و آلمان با محوریت تسامح، هم‌زیستی، پذیرش دیگران و گفت‌وگوی میان ادیان از جمله برنامه‌های این هفته فرهنگی است.
 
وی اضافه کرد: سمینار پژوهشی با هدف معرفی خدمات آستان عباسی به زائران و گروه‌های مختلف جامعه عراقی، بازدید از از مؤسسات دینی شهرهای برلین، فرانکفورت و گوتینگن آلمان و شرکت در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت و عرضه مجموعه‌ای از نشریات فکری و فرهنگی آستان در این نمایشگاه از دیگر فعالیت‌های هفته فرهنگی «حضرت عباس(ع)» در آلمان است.
 
 
انتهای پیام