صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۰۱۴
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶

گروه بین‌الملل – اداره فدرال آموزش پاکستان برگزاری یک دوره تربیت مدرس قرآن را از روز گذشته در موسسات آموزشی دولتی در اسلام آباد آغاز کرد.

به گزارش ایکنا به نقل ازپایگاه خبری دنیوز؛ همزمان با روز جهانی معلم، اداره فدرال آموزش، طی دو مراسم در دو موسسه آموزشی دولتی در پایتخت این کشور،   برگزاری دوره تربیت مدرس قرآن را  آغاز کرد.

این دو مراسم  پاکستانی در دو کالج دولتی دختران و پسران این شهر برگزار شد.

دکتر «طارق مسعود»، مدیر کالج دختران اسلام آباد در مراسمی که با حضور مدرسان زن و مرد و مربیان قرآن  برگزار شد حضور داشت.

پیش از این مراسم، کلاس‌های آموزش قرآن در هر دو کالج برگزار و روش‌های آموزش قرآن به شرکت‌کنندگان تدریس شد. در این مراسم، مدیر اداره فدرال آموزش بر اهمیت تدریس قرآن به دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: آموزش قرآن در کنار آموزش‌های علمی لازم است.

مربیان حاضر نیز بر اهمیت نقش معلمان در ساختن شخصیت انسان‌ها و کمک به حل مسائلی که با آن مواجه می‌شوند صحبت کردند.
«آفتاب طارق» معاون آموزشی کالج نیز خواستار توجه به چالش‌های بخش آموزش شد و گفت: دولت باید مسائل موسسات آموزشی ومشکلات معلمان را حل کند.
 
انتهای پیام