صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۵۰۳۱
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۴

گروه بین‌الملل ـ دوره آموزشی تخصصی «جهانی‌سازی هنرهای اسلامی» ویژه کارشناسان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته هنرهای اسلامی در مصر آغاز شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری gulf365.co، این دوره تخصصی از دیروز (هفتم بهمن‌ماه) در موزه هنرهای اسلامی قاهره آغاز شد و به مدت چند روز ادامه دارد.

«ممدوح عثمان»، مدیر موزه هنرهای اسلامی قاهره، در این باره گفت: این دوره تخصصی به همت ادره آموزش و نشر علمی موزه و با مشارکت 50 کارشناس، دانشجو و فارغ‌التحصیل رشته هنرهای اسلامی در حال برگزاری است.

وی افزود: همچنین، استادان برجسته دانشگاه‎های قاهره، عین شمس، حلوان و اسوان در این دوره آموزشی سخنرانی می‌کنند.

یادآور می‌شود موزه هنرهای اسلامی قاهره در سال 1880 افتتاح شد و بیش از 100 هزار اثر باستانی و تاریخی نادر از کشورهای هند، چین، ایران تا شبه جزیره عربستان، شام، مصر، شمال آفریقا و اندلس در آن نگهداری می‌شود.

انتهای پیام