صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۱۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸

گروه بین‌الملل- مقامات پلیس ایرلند جنوبی اعلام کردند که زنان مسلمان شاغل در نیروی پلیس این کشور از این پس می‌توانند از حجاب اسلامی استفاده کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌­رسانی آیریش لیگال؛ پلیس ایرلند قصد دارد همانند پلیس اسکاتلند و ایرلند شمالی، به افسران مسلمان خود اجازه استفاده از حجاب اسلامی را در حین انجام وظیفه بدهد.

درو هریس (Drew Harris)، یکی از مقامات پلیس این کشور، گفت: امیدوارم این گونه اقدامات، افراد جوامع اقلیت را به خدمت در نیروی پلیس تشویق کند.

در بیانیه رسمی پلیس این کشور آمده است: این اقدام در راستای اقدامات مشابهی است که از سوی پلیس اسکاتلند، نیوزیلند، بریتانیا، استرالیا و کانادا انجام شده است.

پلیس ایرلند قرار است یونیفرم‌های متناسب با فرهنگ اسلامی را طراحی کند. همچنین تحقیقاتی در مورد دیگر اقلیت­‌هایی که تاکنون به آنها کمتر توجه شده در حال انجام است تا برای پیوستن به نیروی پلیس این کشور تشویق شوند.

یادآور می‌شود بنا بر سرشماری سال 2016، حدود 65 هزار مسلمان در ایرلند جنوبی زندگی می‌کنند.
 
انتهای پیام