صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۳۸۱۶
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۴

سرویس های اطلاعاتی یمن از شناسایی اعضای تیم ترور برادر رهبر انصارالله و بازداشت تعداد زیادی از آنها خبر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، سرویس‌های اطلاعاتی یمن از شناسایی اعضای تیم ترور برادر رهبر انصارالله و بازداشت تعداد زیادی از آنها خبر دادند.

منابع آگاه اعلام کردند که سرویس‌های امنیتی یمن، تیم ترور شهید «ابراهیم الحوثی» را شناسایی کرده و موفق شده‌اند که ۸۰ درصد از آن‌ها را بازداشت کنند. این منابع گفته‌اند که افراد بازداشت شده تحت بازجویی هستند.

منابع آگاه گفتند که تیم ترور برادر رهبر انصارالله وابسته به وزارت استخبارات (اطلاعات) عربستان سعودی بوده و تحت نظارت یکی از سرکرده‌های شبه نظامیان در رژیم سابق (علی عبدالله صالح) فعالیت می‌کرد.

وزارت کشور یمن، دیروز جمعه، ۱۸ مردادماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ابراهیم بدرالدین الحوثی به دست ایادی فریبکار وابسته به ائتلاف متجاوز آمریکایی، اسرائیلی و سعودی ترور شده است.

انتهای پیام