صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۴۰۳۰
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸

گروه بین‌الملل ــ نیروهای عراقی در مرحله سوم عملیات «اراده نصر» موفق شدند تا 1712 کیلومتر مربع از استان‌های دیالی و نینوا را از وجود داعش پاکسازی کنند.

به گزارش ایکنا  به نقل از پایگاه خبری آناتولی؛ وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: در مرحله سوم عملیات اراده نصر که از دوشنبه گذشته در دو استان دیالی و نینوا آغاز شده بود و تا روزگذشته (جمعه) ادامه داشت، 1713 کیلومتر مربع از سرزمین عراق از وجود داعش پاکسازی شد.

در این بیانیه آمده: در این مرحله 12 تونل و 24 مخفیگاه متعلق به داعش منهدم شد و 42 بسته انفجاری و تعداد زیادی اسلحه و مهمات کشف و ضبط شد.

یادآور می‌شود، مرحله اول این عملیات شامل پاکسازی استان‌های صلاح‌الدین، الانبار و بخشی از نینوا بود. مرحله دوم نیز شامل پاکسازی مناطقی از شهرستان الطارمیه در شمال عراق از وجود داعش بود.

انتهای پیام