صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۵۷۹۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴

گروه بین‌الملل ــ واقعه غدیر خم به مناسبت عید غدیر در پارک «گلستان تاون» شهر کویته پاکستان بازسازی می‌شود.

به گزارش ایکنا از پاکستان؛ با توجه به جایگاه غدیر در میان مسلمانان پاکستان، این واقعه تاریخی امروز، 27 مردادماه در پارک گلستان تاون کویته در قالب برنامه‌ای هنری بازسازی می‌شود و این برنامه با بخش‌های مختلفی همراه است.

هدف از اجرای این برنامه ماندگار کردن واقعه غدیر در ذهن مردم کویته اعلام شده است و شهروندان پاکستانی امروز از ساعت 18 تا 22 به وقت محلی شاهد آن خواهند بود.

برنامه فرهنگی بازسازی واقعه غدیر تا چهارشنبه، 30 مرداد در پارک گلستان تاون ادامه دارد و دیگر مساجد و مدارس شهر کویته نیز برای برگزاری جشن غدیر آماده شده‌اند.

همچنین روز سه شنبه، 29 مرداد پس از نماز ظهر و عصر در خیابان علمدار کویته ضیافت ناهار به مناسبت عید غدیر برپا می‌شود و در این برنامه از هزاران مسلمان شیعه و سنی پذیرایی خواهد شد.

انتهای پیام