صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۸۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱

گروه اجتماعی ــ مردم سیستان‌وبلوچستان در سوگ جوانی نشستند که «یاور بلوچستان» لقب گرفته بود؛ جوانی جهادگر که نه از جنس مجلسی‌ها و دولتمردان، که از جنس دانشجویان بود؛ جوانی که پس از مدت‌ها جست‌وجو، نقطه‌ای محروم در این استان پیدا کرد که به معنای تمام کلمه نیازمند دست یاری‌اش بود.

به گزارش ایکنا  از سیستان‌و‌بلوچستان، روز گذشته مردم این استان در سوگ جوانی نشستند که «یاور بلوچستان» لقب گرفته بود؛ جوانی جهادگر که نه از جنس مجلسی‌ها و دولتمردان، که از جنس دانشجویان بود؛ جوانی که پس از مدت‌ها جست‌وجو، نقطه‌ای محروم در این استان پیدا کرد که به معنای تمام کلمه، نیازمند دست یاری‌اش بود.

«دشتیاری» منطقه‌ای در بلوچستان است که قبل از کمک‌های «حسین علیمرادی» جوان جهادگر و بنیانگذار مؤسسه خیریه دانشجویی «دست یاری به دشتیاری»، انسان و دام از یک‌جا آب می‌خوردند؛ جایی که به گزارش یونسکو دانش‌آموزانش دومین ضریب هوشی دنیا را دارند اما با محرومیت کامل و کمترین امکانات درس می‌خوانند.

بچه‌های دشتیاری در استان سیستان‌وبلوچستان معتقد بودند که آینده را خوب می‌سازند و اعضای این مؤسسه خیریه دانشجویی، دست یاری به دشتیاری دراز کردند و گفتند: در ساختن آینده کمک‌تان می‌کنیم و کاری کردند کارستان که آوازه‌شان در همه جا منتشر شد.

مؤسسه‌ای که حسین علیمرادی بنیان نهاد، هدفش محرومیت‌زدایی از این روستای محروم بود؛ این موسسه دانشجویی تنها در همین سال گذشته اقدامات بسیاری شامل ایجاد غرفه نمایشگاه کتاب با شعار « ده هزار تومان داری با هم کتابخانه بسازیم؟»، شرکت در پویش «قهرمان من» در برنامه زنده ماه عسل، راه‌اندازی گالری عکس «میان من و تو شهریست بی پنجره» و توزیع بسته‌های ارزاق میان دانش‌آموزان روستاهای صعب‌العبور و محروم را به سرانجام رساند.

حسین علیمرادی، مشاور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل مؤسسه «دست یاری به دشت یاری» که بومیان منطقه او را به «یاور بلوچستان» می‌شناختند، روز جمعه، 8 آذرماه در حین سرکشی از مدارس منطقه در اثر حادثه تلخ رانندگی برای همیشه آسمانی شد و 4 مدرسه ساخته شده و کلنگ‌زنی 18 مدرسه دیگر در دست ساخت او و مؤسسه‌اش برای همیشه تاریخ در دشتیاری به یادگار ماند.

یادآور می‌شود مراسم وداع با پیکر مرحوم حسین علیمرادی امروز، یکشنبه، 10 آذرماه از محل مقبره الشهدای دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار و پیکر پاک او در بهشت زهرا، قطعه نام‌آوران به خاک سپرده شد.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
مریم
|
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
روحش شاد