صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۱۲۰۴
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
پنج‌شنبه برگزار می‌شود؛

گروه بین‌الملل ــ مراسم یادبود قربانیان هواپیمای اوکراینی، روز پنج‌شنبه این هفته، 26 دی‌ماه در مراکز اسلامی هامبورگ و برلین در آلمان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مرکز اسلامی هامبورگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این مراسم پنج‌شنبه از ساعت 18:30 دقیقه به وقت محلی در مسجد «امام علی(ع)» مرکز اسلامی هامبورگ برگزار خواهد شد.

مرکز اسلامی امام علی(ع) برلین نیز ضمن تسلیت درگذشت مسافران پرواز شماره 752 هواپیمایی بین‌المللی اوکراین اعلام کرد: پنج شنبه این هفته ساعت 18:30 به وقت محلی مراسم یادبود و ختم قربانیان این حادثه در محل مرکز برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود؛ هواپیمای اوکراینی که چهارشنبه گذشته، 18 دی ماه از تهران به مقصد کی‌یف، پایتخت اوکراین در حال پرواز بود، در اطراف تهران سقوط کرد و تمامی سرنشینان آن جان باختند.

ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه، 21 دی‌ماه، بیانیه‌ای را در خصوص علت سقوط این هواپیما صادر کرده است.

انتهای پیام