صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۲۲۷۸
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷

گروه بین‌الملل ــ نجات فالو بلقاسم، وزیر سابق آموزش ملی و آموزش عالی فرانسه، درج مبانی قرآن در برنامه‌ها و دروس آموزشی مدارس این کشور را خواستار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری «سبق»، نجات فالو بلقاسم، که مراکشی‌الاصل است، در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی اعلام کرد: اینکه فرانسوی‌ها به‌ ویژه در سنین کودکی با اصول و مبانی قرآن کریم آشنا شوند، ضرورت است.

وی که در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای «آر.تی.آل» فرانسه سخن می‌گفت، در برابر مواضع ضداسلامی و دشمنی با اسلام در کشوری مانند فرانسه، که تعداد زیادی مسلمان در آن زندگی می‌کنند، ابراز شگفتی کرد.

بلقاسم همچنین خواستار لغو ممنوعیت حجاب در فرانسه شد و اظهار کرد: حجاب آزادی شخصی و دینی است، در حالی که این قانون در یک کشور دموکرات وضع شده است.

وی با اشاره به اینکه شایسته نیست یک دانش‌آموز دختر به خاطر طول و رنگ دامنش از رفتن به مدرسه منع شود، گفت: اسلام بیشتر از مسیحیت با اصول دموکراسی سازگاری دارد.

انتهای پیام