صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۴۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه:

مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه گفت: هیچ یک از مراجع و مدیران حوزه در بحث قرنطینه شدن قم اعمال نظر نکرده‌ و تمامی تصمیمات طبق نظرات کارشناسانه مسئولان اتخاذ شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان موحد، مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه، در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: شورای عالی حوزه از ابتدای شیوع کرونا مقرر کرد که حوزه امور خود را طبق نظرات کارشناسانه مسئولان وزارت بهداشت دنبال کند.

وی افزود: حوزه در اعلام تعطیلی، امور آموزشی و ورودهای دیگر به موضوعات صرفاً براساس نظر مسئولان مربوطه عمل کرده و می‌کند و در اینکه قم قرنطینه شود یا نشود، هیچ دخالتی نداشته است.

مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه تصریح کرد: اگر مسئولان بنا بر قرنطینه شهر داشتند، حوزه حتماً حمایت می‌کرد،، ولی نظر آنان قرنطینه نبود و هیچ کسی از اعضای شوری عالی حوزه و مدیریت جز حمایت از تصمیمات کارشناسانه مسئولان وزارت بهداشت و علوم پزشکی صحبتی نکرده‌اند.

رحیمیان موحد اظهار کرد: فردی حرف خلافی را به حوزه و مراجع و علمای قم نسبت داده و برخی دیگر هم آن را دنبال می‌کنند، در حالی که بیشترین موافقت با مسئولان وزارت بهداشت را حوزه، شورای عالی و مرکز مدیریت داشته‌اند و در اولین جلسه بعد از شیوع بیماری کرونا هم بنا بر این بود که از نظرات مسئولان امر پیروی شود و همین گونه هم عمل شد.

وی تأکید کرد: احدی از مراجع و مسئولان حوزه اعمال نظر خاصی در این مسئله نداشته‌اند و حرف‌هایی هم که زده می‌شود ناشی از توهم یک فرد است  و ممکن است ناشی از اشتباه این فرد باشد.

یادآور می‌شود، در روزهای اخیر حسین دهباشی، تاریخ نگار و مستندساز، در مطالبی در فضای مجازی گفته بود که علت عدم قرنطینه شدن قم، فشار مراجع و علما بر مسئولان علوم پزشکی و وزارت بهداشت بوده است.

انتهای پیام