صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۴۳۴۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که رئیس‌جمهور افغانستان، فرمان آزادی هزار زندانی طالب را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روزنامه «صبح کابل»، خبرگزاری رویترز به نقل از پنج منبع در حکومت افغانستان گزارش داده است که محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهور افغانستان، فرمان آزادی هزار زندانی طالب را در جریان هفته‌ جاری صادر می‌کند.

در گزارش آمده است که این فرمان به منظور ایجاد زمینه برای آغاز مذاکرات بین‌الافغانی صادر خواهد شد. از سویی دو منبع گفته‌اند که زندانیانی که سن‌شان بالای 50 سال باشد، شامل این فرمان خواهند شد.

این تصمیم، ساعاتی پس از مراسم تحلیف غنی گرفته شده است.

محمد اشرف غنی، روز گذشته،‌ 19 اسفند پس از ادای مراسم تحلیف، در سخنانی گفت: حکومت افغانستان به این تصمیم رسیده است که با آزادی زندانیان طالب، میزان خشونت‌ها کاهش خواهد یافت.

وی افزود: «در این باره طی فردا فرمانی را صادر می‌کنم که جزئیات این طرح را شامل می‌شود. با کاهش خشونت‌ها، مردم افغانستان تأثیر این اقدام را احساس خواهند کرد».

پیش از این، گروه طالبان درخواست کرده بود تا پنج هزار زندانی طالب با یک هزار زندانی دولت افغانستان مبادله شوند، ولی غنی آن را نپذیرفته بود.

انتهای پیام