صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۷۲۴۵
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰

رزمندگان الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی عراق موفق به کشف و خنثی‌سازی توطئه‌ای تروریستی علیه مواضع خود در استان «صلاح الدین» شدند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری فارس، الحشد الشعبی از خنثی کردن توطئه تروریستی برای هدف قرار دادن مقر نیروهای این سازمان و نیروهای امنیتی در استان «صلاح‌الدین» در مرکز عراق خبر داد.

این سازمان اعلام کرد، بخش اطلاعات تیپ ۱۴ و پلیس فدرال عراق یک محل اسکان عناصر داعش را در «تل الذهب» منطقه «یثرب» در استان صلاح الدین مشاهده کرده و پس از عملیات نیروهای مشترک الحشد و پلیس علیه این محل، یک توطئه بزرگ داعشی کشف شده که نشان می‌دهد آنها قصد حمله به الحشد و نیروهای امنیتی در صلاح‌الدین را داشته‌اند.

 در ادامه این گزارش آمده، پنج تروریست نیز بازداشت شده‌اند که شبکه‌ای تروریستی بودند که برای انجام این توطئه تلاش می‌کرده‌اند.

براساس گزارش سومریه، مقادیری سلاح و بمب دست‌ساز نیز در این مکان کشف و ضبط شده است.

انتهای پیام