صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۶۳۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۹

هواداران شیخ زکزاکی در ادامه اعتراضات خود به حبس غیرقانونی شیخ زکزاکی در پایتخت نیجریه دست به تظاهرات زدند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از حساب توییتر، شماری از هواداران شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه امروز (چهارشنبه) با حضور در خیابان‌های پایتخت این کشور، خواستار آزادی شیخ و همسرش شدند.

تظاهرات‌کنندگان در شهر ابوجا پایتخت نیجریه، ادامه حبس رهبر جنبش اسلامی را غیرقانونی خواندند. آنها در حالی که تصاویری از شیخ زکزاکی و همسرش معلمه زینت را  در دست داشتند، از  مقامات این کشور آزادی سریع و بدون قید و شرط آنها را خواستار شدند.

شیخ زکزاکی از آذرماه ۱۳۹۴ و به دنبال یورش وحشیانه نیروهای ارتش و پلیس نیجریه به اقامتگاه وی در ایالت کادونا در شمال این کشور بازداشت و محبوس شد؛ در این حمله تعداد زیادی از هواداران شیخ زکزاکی کشته شدند.
 
دادگاه‌های نیجریه تاکنون دوبار حکم به آزادی شیخ زکزاکی داده‌اند، اما دولت این کشور از تمکین در برابر حکم دادگاه خودداری کرده است.
 
 
 
 
انتهای پیام