صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۷۳۱۱
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱

 برند مشهور تامی هیلفیگر که در زمینه تولید لباس در آمریکا مشهور است، نخستین روسری‌های خود را مخصوص مشتریان مسلمان خود ارائه کرده است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از نشنال، شرکت  مشهور تامی هیلفیگر آمریکا اعلام کرده برای احترام گذاشتن به همه سلیقه‌ها و اعتقادات و جلب نظر مشتریان مسلمان خود دست به تولید روسری زده است.
 
این شرکت فروش آنلاین نخستین طرح روسری خود که با پارچه سبک منقوش تولید شده را روز 24 آگوست (3 شهریور) آغاز می‌کند.

بنابر اعلام شورای طراحی مد اسلامی (IFDS) مسلمانان در سال 2018 مبلغ 322 میلیارد دلار در زمینه مد هزینه کرده‌اند و گردش مالی صنعت حجاب، امسال به 488 میلیارد دلار می‌رسد.
 
شرکت‌های غیراسلامی فعال در زمینه مد سعی می ‌کنند با تولید لباس به سبک اسلامی وارد این بازار شوند. به عنوان مثال، شرکت Dolce & Gabbana اخیراً مجموعه‌ای از روسری‌ها و لباس‌های بلند (عبایه) را تولید کرده است.
انتهای پیام