صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۷۶۵۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷

نخستین کتاب مصور مقدس مسیحیان جهان(انجیل) در اتیوپی قرار دارد و گفته می‌شود در یک روز با دست نوشته شده است.

به گزارش ایکنا؛ اگر به صومعه «آبونا گاریما» در تپه‌های کوهستانی اتیوپی بروید، کتابی را می‌یابید که بسیار مورد احترام راهبان محلی بوده و آنان معتقدند که یکی از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین گنجینه‌های جهان مسیحیت است.

این کتاب که در یک کلبه مدور و آبی روشن در مرکز این صومعه دورافتاده نگهداری می‌شود،  اولین کتاب مقدس مصور مسیحیت در جهان است.

کارشناسان می‌گویند که این کتاب که بر روی پوست بز نوشته شده، هنوز به صفحه اصلی متصل است.

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در اتیوپی، دو جلد از این کتاب وجود دارد و ضخامت آن به  10 اینچ می‌رسد و به همراه تصاویر و متون انجیل است.

صندوق میراث اتیوپی در سال 2010 اعلام کرد که امیدوار است یک موزه کوچک در صومعه احداث کند تا از انجیل‌ها نگهداری کرده و برای بازدیدکنندگانی که علاقه‌مند به دیدن انجیل‌های قدیمی هستند این امکان به وجود آید. 

انتهای پیام