صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۲۹۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۰

دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی گفت: پیرو تفاهم‌نامه‌های صورت گرفته و ابلاغ آن به استان‌ها قرار براین است که دستگاه‌های اداری و اجرایی در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی مهدویت وارد شوند.

حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی در حاشیه برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز با بنیاد مهدی موعود(عج) در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: پیرو تفاهم‌نامه‌های صورت گرفته و ابلاغ آن به استان‌ها قرار براین است که دستگاه‌های اداری و اجرایی در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی مهدویت وارد شوند.

وی با بیان اینکه ضروری است دستگاه‌های اجرایی و اداری در کنار دیگر برنامه‌های فرهنگی محور مهدویت را بگنجانند، اظهار کرد: در گام اول 10 دستگاه متولی امور فرهنگی شامل این طرح می‌شوند و پس از بررسی لازم دیگر دستگاه‌ها نیز در چرخه فعالیت‌های مهدوی قرار خواهند گرفت.

رودبارانی با اشاره به اینکه بهره‌گیری از ظرفیت‌های بنیاد مهدوی برای دستگاه‌ها دردستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: ورود دستگاه‌ها با سبقه فرهنگی، اجرا و تقویت برنامه‌های مهدوی، استفاده از اساتید منتخب و مورد تأیید بنیاد مهدوین، امکان برپایی نمایشگاه، امکان برپایی نمایشگاه کتاب و آثار مهدویت، برگزاری دوره آموزشی پرده‌خوانی مهدویت از جمله مصوبات جلسه است.

وی از کلنگ‌زنی زمینی به مساحت 2هزار متر جهت ساخت مسجد در 75 کیلومتری اراک خبر داد و گفت: این زمین دو سال توسط سعید وفایی به ستاد اقامه نماز استان واگذار شده بود، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است که با برگزاری جلسات متععد قرار شد هرچه سریع‌تر زمین واگذاری کلنگ‌زنی شده و اقدامات جهت ساخت انجام شود.

انتهای پیام