صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۶۱۷۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲

هماهنگ‌کننده جبهه عمل اسلامی لبنان بر ضرورت وحدت اسلامی – مسیحی برای مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی تأکید کرد.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری ملی لبنان (NNA)، شیخ «زهیر جعید» هماهنگ‌کننده جبهه عمل اسلامی لبنان در وبیناری در خصوص سیاست آمریکا در منطقه پس از ترامپ، که به همت جبهه عمل اسلامی برگزار شد، تأکید کرد: پس از تغییر رئیس جمهور آمریکا سیاست این کشور به صورت گذشته یعنی در جهت منافع رژیم صهیونیستی باقی می‌ماند و تغییری نخواهد کرد.
 
الجعید افزود: بی‌تفاوتی نسبت به آرمان فلسطین، پس از موج گسترده عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی افزایش یافته است لذا ما وظیفه داریم همواره امت اسلامی را نسبت به مسئله فلسطین بیدار و آگاه سازیم.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، مواضع شیخ احمد الطیب، شیخ الازهر در دفاع از اسلام و مسلمانان و به ویژه موضع اخیر او در رد هتک حرمت به پیامبر اسلام (ص) از سوی مقامات فرانسوی را تأیید کرد.
 
الجعید با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری برای تحکیم وحدت میان مسلمانان و مسیحیان برای مقابله با دشمن واحد یعنی رژیم غاصب صهیونیستی که مقدسات مسلمانان و مسیحیان - از مسجد الاقصی گرفته تا کلیسای قیامت در قدس - را به غارت برده است، تأکید کرد و گفت: گزینه مقاومت تنها گزینه برای وحدت امت اسلامی و تحقق پیروزی و عزت کرامت مسلمانان است.
 
گفتنی است در این وبینار شماری از شخصیت‌ها و اندیشمندان لبنانی چون وفیق ابراهیم، استاد دانشگاه‌های لبنان؛ شیخ محمد هشام سلطان، نائب رئیس اتحادیه علمای بلاد شام و شیخ بلال سعید شعبان، دبیرکل جنبش توحید اسلامی لبنان سخنرانی کردند.
انتهای پیام