صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۶۹۳۸
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
پیام وزیر ارشاد در پی درگذشت مرحوم راستگو

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی ابراز کرد: خدمات ارزشمند و خلاقانه مرحوم راستگو در عرصه تعلیم و تربیت نسل‌های کودک و نوجوان دهه‌های نخستین انقلاب، هرگز از ذهن و ضمیر خانواده‌های ایرانی فراموش نخواهد شد.

به گزارش ایکنا، سیدعباس صالحی در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین راستگو را تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت وزیر ارشاد آمده است:

«کل نفس ذائقه الموت

خبر درگذشت حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن راستگو موجب تأثر گردید. خدمات ارزشمند و خلاقانه آن مرحوم در عرصه تعلیم و تربیت نسل‌های کودک و نوجوان دهه‌های نخستین انقلاب، هرگز در ذهن و ضمیر خانواده‌های ایرانی فراموش نخواهد شد. از خداوند منان برای آن فقید سعید علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی خواستارم.»

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن راستگو (متولد ۱۳۳۲ در مشهد ـ ۲ آذر ۱۳۹۹) روحانی و پژوهشگر فقه و اصول و تعلیم و تربیت است. او مبتکر شیوه خاصی از آموزش و تفریح برای کودکان بود. راستگو همچنین به عنوان کارشناس در برنامه‌های تلویزیونی حضور داشت.

انتهای پیام