صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۰۹۴۰
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶

نشست «گفت‌وگوی فلسفه اسلامی و فیزیک؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها» در راستای نکوداشت دانشمند شهید محسن فخری‌زاده و همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه و هفته پژوهش، برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، نشست «گفت‌وگوی فلسفه اسلامی و فیزیک؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها» از سوی مجمع عالی حکمت اسلامی در روز پنج‌شنبه ۲۷ آذر از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت مجازی و حضوری (محدود و با رعایت آیین نامه‌های بهداشتی) برگزار می‌شود.

نشست یادشده در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی واقع در خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰، کوچه ۲ برگزار می‌شود و حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، استاد حوزه و دانشگاه و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، ابراهیم اصولی، همنشین محافل فلسفی شهید محسن فخری‌زاده در رابطه با ظرفیت‌ها و چالش‌های فلسفه اسلامی و فیزیک به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

دبیر علمی نشست هم بر عهده مهدی عاشوری است و علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را به صورت زنده از سایت مجمع عالی حکمت اسلامی و اینستاگرام مجمع عالی حکمت اسلامی مشاهده کنند.

انتهای پیام