صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۴۲۴۳
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶

انجمن ناشران قرآن پاکستان از رأی دادگاه عالی لاهور مبنی بر الزام آموزش قرآن در مؤسسات آموزشی این ایالت، تمجید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از نیوز اینترنشنال، انجمن ناشران لاهور، این تصمیم را منطبق بر روح قانون اساسی پاکستان و آرزوی قلبی ملت توصیف کرد.
 
مالک قدرت‌الله، رئیس این انجمن و جمعی دیگر از مقامات آن، دوشنبه، 8 دی در سخنرانی خود در جلسه‌ای گفتند که تصمیم قضات دیوان عالی لاهور به ریاست قاضی شاهد وحید، قضاوتی تاریخی و گامی بزرگ به سوی چشم‌انداز عمران خان، نخست‌وزیر  برای ساختن این کشور بر اساس الگوی مدینه است.
 
آنها همچنین گفتند: بر دولت واجب است كه از طريق قانون‌گذاری صحيح، این حكم قانونی را اجرایی کند و برای عملی شدن آن با دل و جان قدم بردارد. این گروه از مقامات به دولت اطمینان دادند كه قرآن را بر روی كاغذهای با كیفیت با چاپی زیبا با قیمت مقرون به صرفه برای تمام مؤسسات آموزشی تهیه كنند.
 
چند ماه قبل، دولت ایالت پنجاب پاکستان اعلام کرد آموزش قرآن همراه با ترجمه آن را در دانشگاه‌های این ایالت الزامی می‌کند.

انتهای پیام