صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۶۰۳۱
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲

واحد قرآن کریم وابسته به آستان مقدس علوی در نجف اشرف دوره مجازی آموزش حفظ قرآن کریم را برای بانوان عراقی برگزار کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از دارالقرآن آستان علوی، زمن الابراهیمی، مسئول واحد قرآنی آستان علوی گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، واحد آموزش قرآن به برگزاری دوره‌های آموزشی برخط در حفظ قرآن کریم اقدام کرده است.

وی افزود: پس از اعلام برگزاری این دوره‌ها از طریق سایت‌های رسمی، پنج روز برای ثبت‌ نام در نظر گرفته شد و پس از آن به مدت ۶ روز، از داوطلبان مصاحبه به عمل آمد و آزمونی برای سنجش میزان اطلاعات شرکت‌کنندگان از حفظ قرآن و توانایی‌های علمی و عملی آنها برگزار شد.

تعداد کل متقاضیانی که در این دوره ثبت‌ نام کرده‌اند، به ۳۶۰ نفر رسیده است که از نقاط مختلف عراق و خارج از این کشور ثبت‌ نام کرده‌اند.

این دوره‌های آموزشی با مراسمی مجازی و قرائت بخش‌های مختلفی از قرآن افتتاح شد. در کارگاه‌های آموزشی این دوره نیز چگونگی حفظ قرآن و راه‌های غلبه بر موانعی که در این مسیر وجود دارد، به بانوان قرآن‌آموز توضیح داده می‌شود.

این دوره آموزشی از طریق پیام‌رسان واتس‌اپ به مدت دو سال و ۶ جلسه در هفته برای بانوان عراقی برگزار می‌شود.
 
 
انتهای پیام