صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۱۲۷۱
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱

کودکان غزه در مراسم سالانه پرواز بادبادک‌ها برای افرادی که در جریان سونامی و زمین‌لرزه سال ‌2011 ژاپن جان خود را از دست داده بودند، طلب آمرزش کرده و یاد آنها را گرامی داشتند.

به گزارش ایکنا به نقل از NHK، مراسم سالانه پرواز بادبادک‌ها در غزه از سال 2012 به استثنای سال 2020 که به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا لغو شد، برگزار می‌شود.

شانزده کودک از مدارس ابتدایی و راهنمایی که با کمک مالی ژاپن ساخته شده‌اند، امسال در این رویداد شرکت کردند.

نوار غزه دو میلیون نفر جمعیت دارد که به دلیل محاصره زمینی و دریایی رژیم صهیونیستی در وضعیت دشواری به سر می‌برند. قطع مکرر برق و اینترنت ضعیف، تهیه مطالب و برگزاری کلاس‌های آموزشی آنلاین را دشوار کرده است.

 آژانس امدادرسانی و کار سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی یا UNRWA که مدارس کودکان فلسطینی را اداره می‌کند این مراسم را به صورت سالانه برگزار می‌کنند.

انتهای پیام