صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۱۵۶۰
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۹

در ادامه اعتراضات مردم بنگلادش به سفر نخست‌وزیر هند به این کشور، در درگیری پلیس با معترضان دهها نفر زخمی و کشته شدند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روسیاالیوم، پلیس بنگلادش اعلام کرد صدها نفر روز یکشنبه در ادامه اعتراضات به سفر نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، به معابد هندو و یک قطار در شرق بنگلادش حمله کردند.

دست کم ده معترض در درگیری با پلیس در جریان تظاهرات سازمان یافته در اعتراض به این سفر کشته شدند و خشونت پس از خروج مودی از کشور در اعتراض به برخورد خشن پلیس تشدید شد.

معترضان که بیشتر آنها عضو حزب حفاظت الاسلام هستند، مودی را به دامن زدن به خشونت علیه مسلمانان در هند متهم می‌کنند.

امروز یکشنبه، معترضان با راهپیمایی در منطقه نارایانگنج، در نزدیک پایتخت، جاده بین داکا و شهر ساحلی چیتاگونگ را مسدود کردند. همچنین صدها نفر از معترضین در خیابان‌ها با آتش زدن لاستیک، شعارهایی علیه مودی سر دادند و پلیس به سمت آنان گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور شلیک کرد.

مودی روز جمعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد استقلال بنگلادش وارد داکا شد. در اعتراضات روز جمعه چهار نفر بر اثر تیراندازی پلیس کشته شدند.

انتهای پیام