صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۵۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۳

حضرات آیات عظام صافی گلپایگانی و سبحانی در پیام‌های جداگانه‌ای، ارتحال آیت‌الله حکیم مرجع تقلید ساکن نجف را تسلیت گفتند.

به گزارش ایکنا، متن پیام آیت‌الله صافی گلپایگانی به مناسبت ارتحال آیت‌الله العظمی آقای سید محمد سعید طباطبایی حکیم (ره) به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و اناالیه راجعون 

رحلت عالم ربانی فقیه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام حضرت آیت‌الله آقای سیدمحمدسعید طباطبائی حکیم رضوان الله تعالی علیه موجب تاثر و تاسف گردید؛ ایشان یکی از استوانه‌های بزرگ علمی در حوزه‌ علمیه مبارکه نجف اشرف بودند که در میان فضلا و علما جایگاه رفیع و بلندی داشتند.

خدمات این عالم جلیل القدر در اعلای کلمه الله و نصرت دین مبین و تعظیم شعائر و تاسیس بنای جدید مسجد سهله و عرض اخلاص و ادب ایشان به پیشگاه حضرات معصومین علیهم السلام به ویژه آستان ملائک‌پاسبان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، ذخیره بزرگی برای عالم آخرت آن مرحوم است.

حقیر این ضایعه مولمه را به پیشگاه مقدّس حضرت بقیة الله الاعظم ارواح العالمین له الفدا و علمای اعلام و حوزه‌های علمیه و خاندان پرافتخار مرحوم آیت الله العظمی حاج سیدمحسن حکیم قدس سره و اخوان مکرّم و فرزندان محترم ایشان تسلیت گفته، علوّ درجات آن فقید سعید را از خداوند متعال مسئلت دارم.

۲۶ محرم الحرام ۱۴۴۳

لطف الله صافی

 
آیت‌الله جعفر سبحانی هم در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت که متن آن به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
إنّا للهِ وَإنّا إليهِ راجِعُون
 
درگذشت عالم بزرگوار، مرجع عاليقدر، آية الله العظمى آقاى حاج سيد محمد سعيد طباطبائى حكيم(قدس سره) در جامعه علمى و اسلامى موجى از حزن و تأثر برانگيخت و همگان را به سوگ نشاند. فقيد سعيد در سخت ترين دوران عراق، به تعليم و تربيت و تأليف و تصنيف و رفع مشكلات گرفتاران و حفاظت از حوزه علميه نجف اشرف پرداخت و از اين طريق حق بزرگى بر گردن علم و علما و جامعه اسلامى دارند.
 
اينجانب مراتب تسليت خود را به زعماى حوزه علميه نجف اشرف، و خاندان حكيم بالأخص فرزند برومند وى حجة الاسلام والمسلمين رياض تقديم مى‌دارم. و براى همگان صبر جميل و اجر جزيل از خداوند متعال خواهانم. او هر چند از دار فانى چشم بربست، ولى آثار علمى و قلمى او مايه جاودانى او است.
 
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
جعفر سبحانى     
انتهای پیام