صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۶۰۱۵
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲

آستان مقدس امامین جوادین(ع) دهمین دوره آموزش فقه، عقاید و اخلاق را برای دانش‌آموزان عراقی در کاظمین برگزار کرد.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از آستان مقدس کاظمیه، دبیرخانه این آستان به منظور بهره‌گیری از تعطیلات تابستانی و آموزش تعالیم و آموزه‌های دین اسلام و اخلاق محمدی (ص) به دانش‌آموزان، دوره آموزش فقه، عقاید و اخلاق را برگزار کرد.
 
دهمین دوره آموزشی «امامین جوادین(ع)» از سوی مرکز قرآن کریم وابسته به بخش امور فرهنگی آستان کاظمیه به منظور آموزش فقه، عقاید و اخلاق به دختران و پسران دانش‌آموز در دو مقطع ابتدایی و متوسطه برگزار شده است.
 
این دوره آموزشی به منظور تقویت عقاید اسلامی در میان دانش‌آموزان و نشر فرهنگ و اندیشه اهل بیت(ع) و آشنایی آنها با مهم‌ترین مسائل و احکام و واجبات شرعی برگزار شده است.
 
شایان ذکر است، دبیرخانه آستان کاظمیه دوره‌های مختلفی بر اساس گروه‌های سنی تحت نظارت اساتید برجسته برگزار می‌کند و همچنین با تأمین لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان و فراهم کردن وسایل ایاب و ذهاب برای حضور دانش‌آموزان در مرکز قرآن کریم آستان کاظمیه، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در جهت آموزش دروس دینی به دانش‌آموزان کمک می‌کند.

 
 
انتهای پیام