صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۹۲۸۹
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷

انجمن «المنابر القرآنیه» کویت از ساخت و تأسیس 26 مسجد و مرکز قرآنی در سوریه، یمن و سومالی خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از الانباء، این مساجد و مراکز قرآنی در سال 2021 تأسیس شده و بیش از 4200 نفر را در خود جای می‌دهد.

محمد الشطی، نایب‌رئیس شورای اداری انجمن المنابر القرآنیه اظهار کرد: تأسیس مساجد و مراکز قرآنی از طرح‌های خیریه مهمی است که این انجمن در برخی مناطقی که مساجد زیادی برای عبادت و نماز ندارند و یا با کمبود مراکز قرآنی مواجه هستند، اجرا می‌شود.

وی افزود: به لطف الهی و با کمک خیرین این انجمن 14 مسجد در سوریه، 5 مسجد در یمن و 7 مسجد در سومالی تأسیس کرده است و هر مسجد به طور متوسط 200 نمازگزار را در خود جای می‌دهد.

الشطی همچنین تصریح کرد: شهروندان خیر کویتی برای خدمت به اسلام به تأسیس خانه‌های خدا روی آورده‌اند و در حدیث نبوی ساخت مسجد تأکید شده و آمده است «هرکس مسجدی را بنا کند، خداوند مانند آن را در بهشت برایش فراهم خواهد کرد».

انتهای پیام