صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۴۴۵۲
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۵

منابع خبری از لشکرکشی تازه رژیم صهیونیستی به بلندی‌های جولان خبر می‌دهند. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرد هدف دولت اسرائیل، دو برابر کردن ساکنین بلندی‌های جولان و ساخت دو شهرک جدید است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روسیاالیوم، منابع از وجود تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی‌های اشغالی جولان سوریه خبر دادند و اعلام کردند که این رژیم تعداد زیادی تانک به این منطقه منتقل کرده است.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه با مشارکت در مراسمی تحت عنوان «جولان برای پیشبرد اقتصاد و توسعه منطقه» گفت: هدف دولت اسرائیل دو برابر کردن ساکنین بلندی‌های جولان و ساخت دو شهرک جدید است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: موضع ما نسبت به بلندی‌های جولان ربطی به اوضاع سوریه ندارد. حتی اگر کار به آنجا بکشد که جهان دیدش را نسبت به سوریه یا اسد تغییر دهد، این هم باز ربطی به بلندی‌های جولان ندارد. بلندی‌های جولان متعلق به اسرائیل است.

در پی این اظهارات، یک منبع در وزارت خارجه سوریه گفت که دمشق اظهارات نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مورد افزایش تعداد شهرک‌نشینان اسرائیلی در جولان اشغالی سوریه را به شدت محکوم می‌کند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از این منبع گفت: چنین اظهارات و سیاست‌های تجاوزکارانه نمی‌تواند این حقیقت ابدی را تغییر دهد که جولان عربی و متعلق به سوریه بوده و خواهد ماند و دیر یا زود  به سرزمین مادری خود باز خواهد گشت.

 

انتهای پیام