صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۸۵۷۰
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
با حضور حجت‌الاسلام قرائتی

پیش‌نشست همایش ملی شیوه‌ها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، اولین همایش ملی شیوه‌ها و راهکارهای ترویج قرآن کریم در فرهنگ عمومی از سوی دارالقرآن‌الکریم اصفهان و دانشگاه قرآن و معارف اهل بیت(ع) در اردیبهشت‌ماه 1401 برگزار خواهد شد.

از این رو پیش‌نشست این همایش با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، مفسر قرآن کریم دوشنبه، 15 آذرماه ساعت 18 برپا می‌شود.

شرکت در این پیش‌نشست از طریق لینک‌‌های https://yun.ir/rcskjd در فضای اسکای‌روم، mohsen.gharaati@ در اینستاگرام و سایت http://quranicsymposium.ir/ ممکن است.

دارالقرآن الکریم اصفهان با همت مرحوم حجت‌الاسلام شیخ مهدی مظاهری ۳۳ سال قبل تأسیس شد، این مجموعه در حال حاضر دارای ۱۳۰ شعبه در شهر اصفهان، ۳۰ نمایندگی در شهرستان‌های استان، ۱۵ پیش‌دبستانی، هشت مدرسه غیرانتفاعی و یک دانشگاه قرآن و عترت است.

انتهای پیام