صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۹۲۳۸
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶

دوره آمادگی آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن به همت مؤسسه قرآنی پیروان امام حسن مجتبی(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، فراخوان ثبت‌نام دوره آمادگی آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم به منظور توانمندسازی حافظان کل و حافظان 10 و 20 جزء از سوی مؤسسه قرآنی پیروان امام حسن مجتبی(ع) اعلام شد.

این دوره به منظور فراهم کردن شرایط تسهیل برای حافظان علاقه‌مند به حضور در آزمون اعطای مدرک سازمان دارالقرآن الکریم، طی 150 ساعت آموزشی با سرفصل‌های مشخص و با تدریس اساتید و داوران بین‌المللی و ملی کشورمان چون سیدمحسن موسوی‌بلده، مهدی قره‌شیخلو، حجت‌الاسلام میریحیی، بهروز یاریگل و اسماعیل عاکفی برگزار می‌شود.

دوره فوق ویژه آقایان به صورت حضوری برای متقاضیان تهرانی و همچنین به صورت غیر حضوری برای متقاضیان سایر استان‌ها برپا خواهد شد.

علاقه‌مندان تا 24 آذرماه فرصت دارند برای ثبت‌نام به پایگاه اینترنتی مؤسسه به نشانی mqeh.ir مراجعه کنند یا از طریق واتساپ با شماره 09197214227 در ارتباط باشند.

همچنین مؤسسه قرآنی امام حسن مجتبی(ع) در تهران، بزرگراه امام رضا(ع)، نرسیده به میدان ثامن‌الحجج قرار دارد.

انتهای پیام