صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۴۰۳۳
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴

وزیر کشور با تأکید بر اینکه رفع آسیب‌های اجتماعی در کنار توسعه اجتماعی و گسترش مشارکت‌های اجتماعی در دستور کار وزارت کشور است، گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند در گردآوری، تحلیل و ارائه پیشنهادهای عملی و کاربردی متناسب با اقتضائات هر منطقه برای رفع آسیب‌های اجتماعی کمک کند.

به گزارش ایکنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز دوشنبه، ششم دی با حضور در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰ ضمن بازدید از این نمایشگاه و غرفه خبرگزاری ایکنا، طی گفت‌و‌گو با ایکنا در خصوص اقدامات این وزارتخانه در بحث مسائل اجتماعی، گفت: موضوع مسائل اجتماعی جزو مسائل جدی است و در مسائل اجتماعی موضوع آسیب‌های اجتماعی یکی از مشکلاتی است که دولت برنامه دارد تا به صورت جدی به آن بپردازد.


بیشتر بخوانید:


وی با اشاره به اینکه اولین جلسه شورای عالی امور اجتماعی با حضور رئیس جمهور برگزار شده است، گفت: در موضوعات مختلف حوزه آسیب‌های اجتماعی جلسات و هم‌اندیشی‌های مختلف و تصمیم‌های متعددی گرفته شده است. تصمیمات خوبی در بحث طلاق، کودکان کار، معتادان متجاهر و مسائلی از این دست گرفته شده و مهم است که بتوانیم این تصمیم‌ها را عملیاتی کنیم.  

وحیدی تصریح کرد: رفع آسیب‌های اجتماعی و در آن کنار توسعه اجتماعی و توسعه مشارکت‌های اجتماعی جزو موضوعات اساسی است که در دستور کار وزارت کشور قرار دارد.

وزیر کشور در پاسخ به این سؤال که جهاد دانشگاهی قویاً در تلاش برای کمک به دولت سیزدهم است از جهاد دانشگاهی چه توقعاتی دارید و در چه حوزه‌هایی امکان همکاری مشترک وجود دارد؟ گفت: کار خوبی که جهاد دانشگاهی می‌تواند انجام دهد و البته اکنون نیز در حال انجام هست، تبیین شاخص‌هایی است که باید برای ارزیابی وضعیت تعریف شود. همچنین باید اقلام آماری در حوزه آسیب‌های اجتماعی جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شود. همچنین شرایط بومی هر منطقه باید برای رفع مسائل اجتماعی استخراج شود که جهاد دانشگاهی می‌تواند در این بخش به ما کمک کند.

وی افزود: یکی از کارکردهای خوب جهاد دانشگاهی در این حوزه می‌تواند گردآوری، تحلیل و ارائه پیشنهادهای عملی و کاربردی متناسب با اقتضائات هر منطقه برای رفع آسیب‌های اجتماعی باشد.

 

انتهای پیام
مطالب مرتبط