صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۶۰۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹

بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل از پیشگیری از عملیات‌های مقاومتی به ویژه حملات با سلاح سرد عاجز و ناتوان هستند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، بنی گانتز در گفت‌وگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پاسخ به انتقادات از دولت به سبب ناتوانی در خنثی‌کردن عملیات‌های فلسطینیان تاکید کرد که سخت است بتوان فردی را که در یک لحظه سلاح سرد به دست می‌گیرد و تصمیم به اجرای عملیات مقاومتی می‌گیرد، شناسایی کرد.

مجری این شبکه در ادامه سخنان او را قطع کرد و گفت: عملیات‌های اخیر تنها حمله با سلاح سرد نبوده بلکه در دو عملیات اسلحه نیز مورد استفاده قرار گرفته است که چنین عملیاتی نیاز به برنامه‌ریزی و طرح‌ریزی قبلی دارد. مجری اسرائیلی شاباک و ارتش را به ناکامی در عملیات‌های الخضیره و بنی براک متهم کرد.

گانتز افزود که اسرائیل روزهایی سخت و تراژدیک را پشت سر می‌گذارد. او مدعی شد که نیروهای امنیتی هر ماه ده‌ها عملیات را هم خنثی می‌کنند.

وی اظهار داشت که نیروهای امنیتی در حال تحقیق در مورد این مسئله هستند که مجری عملیات بنی براک چطور توانسته با خودرو و مسلح از طریق شکاف در بخشی از دیوار حائل خود را به این شهر برساند و طی یک عملیات 5 صهیونیست را به قتل رسانده و 9 نفر دیگر را هم زخمی کند.

بنی گانتز عنوان کرد که روزهای بسیار سختی در پیش است و نهادهای امنیتی اسرائیلی باید با هم برای خنثی کردن عملیات‌های آتی همکاری کنند.

انتهای پیام